Campania ARĂDENI pentru ARĂDENI

Campania ARĂDENI pentru ARĂDENI (27.09.2010 11:55)

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Campania ARĂDENI pentru ARĂDENI are ca obiectiv sprijinirea persoanelor care sunt nevoiaşe din municipiul Arad. Campania este organizată la iniţiativa Primăriei municipiului Arad prin Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară, iar coordonatorul principal al proiectului este Societatea Naţională de Cruce Roşie – Filiala Arad.

Comitetul de organizare al campaniei este format din reprezentanţi ai ONG-urilor arădene şi administraţia publică locală.

Scopul campaniei este de a oferi ajutor persoanelor nevoiaşe, ca o contramăsură la măsurile de austeritate luate în urma negocierilor cu Fondul Monetar Internaţional.

La campanie participă cetăţenii Aradului care oferă produse alimentare, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şi chiar mobilier – produse care se colectează pe durata campaniei şi se distribuie pe baza anchetelor sociale la cei mai nevoiaşi, prin aceasta ajutând la îmbunătăţirea condiţiilor de trai chiar şi pentru cei mai săraci locuitori din oraşul nostru.

Fiecare este chemat să fie alături de semenii lui, iar prin oferirea unui lucru cât de mic se poate aduce un zâmbet chiar şi pe faţa celor care, altfel, văd în faţa lor doar probleme şi nevoi.

Ca urmare a demarării acestei campanii s-au adunat în depozit un număr de 656 de cutii/saci de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, copii şi bărbaţi, alimente, jucării şi produse diverse, care au început să se distribuie arădenilor, pe bază de anchetă socială, prin sprijinul comitetului de organizare al campaniei.

 

Mulţumim pe această cale tuturor arădenilor

care au contribuit cu donaţii şi în mod special firmelor

care au participat cu ajutoare,

dintre care amintim Complexul ARMONIA Arad.

 

 

Comitetul de organizare al campaniei