COLABORARE ÎNTRE TINERII ENTUZIAȘTI ȘI PREGĂTIȚI ÎN SPIRIT EUROPEAN, DIN REGIUNILE CENTRU ȘI VEST

Un loc de vis din Apuseni, județul Alba, a fost cartierul general al taberei de leadership Europe Direct din Regiunile Centru și Vest, ce s-a desfășurat în perioada 26-30 august 2019.

Au participat 20 de tineri care au demonstrat că le pasă și care vor să se implice, plini de inteligență, empatie, educație, curiozitate, curaj. Alături de reprezentanții centrelor Europe Direct, fiecare a luat parte la prezentările susținute de trei lectori, primind informații punctuale ale diferitelor modalități de comunicare, și apoi au pus în practică informațiile teoretice, trecând de la date statistice, studii și analize, la experiențe personale și profesionale. Surprinși și surprinzători, întru totul mulțumiți s-au dovedit atât participanții, cât și lectorii, cerând organizatorilor să continue acest proiect în care să rămână implicați și ei.

http://europedirect-adrcentru.ro/index.php/stiri/stiri-regiunea-centru/1317-colaborare-intre-tinerii-entuziasti-si-pregatiti-in-spirit-european-din-regiunile-centru-si-vest?fbclid=IwAR08s7q-PoLu0TQ2ka5x_-zduKoAlpzfAkkz5t5_fX9lq4lluQtpazAtp1w

Galerie foto