Comunicarea online și unitatea europeană

Ar trebui Uniunea Europeană să susțină activ trecerea procesului educațional în spațiul online?

Joi, 6 August orele 18:00 - dezbatere demonstrativă online

Context:
Odată cu începerea pandemiei, multe din activitățile din viața noastră au suferit schimbări semnificative deoarece a trebuit să ne adaptăm condițiilor neprielnice. Inclusiv și unul dintre cele mai importante aspecte din viața tinerilor a trebuit să treacă printr-o schimbare bruscă, și anume educația.
În această perioadă, studenții și elevii au fost nevoiți să-și desfășoare activitatea de învățare în mediul online. Acest lucru a născut o dezbatere aprinsă între sistemul de învățare online și cel clasic. Informația se transmite mult mai ușor în spațiul virtual, dar este justificat acest sacrificiu în defavoarea experienței de a avea profesorul chiar în fața ta?
Astfel, această inițiativă a echipei Europe Direct Arad ,împreună cu clubul de dezbateri local Pro Debate Arad, dorește ca cetățenii să se implice în această discuție printr-o dezbatere demonstrativă la care și tu poți să-ți prezinți punctul de vedere! Ne vedem joi, 6 august de la 18:00.
Cum poți participa?
Adresează întrebările tale pe pagina noastră de facebook, în sesiunea de comentarii. https://www.facebook.com/EuropeDirectArad/photos/gm.961274647631819/3258633947545607/?type=3&theater
 

Galerie foto