CONSULTARE PUBLICĂ: Hrana pentru animale – modernizarea normelor UE privind aditivii furajeri

De ce organizăm o consultare

Consultarea publică își propune să colecteze opiniile cetățenilor cu privire la legislația UE privind autorizarea, etichetarea și utilizarea aditivilor pentru hrana animalelor, precum și opiniile părților interesate profesionale și neprofesionale. Aceasta urmărește să colecteze informații cu privire la modul în care cetățenii percep punctele forte și punctele slabe ale legislației actuale și contribuția percepută a aditivilor din hrana animalelor la îmbunătățirea sustenabilității în sectorul creșterii animalelor și la menținerea nivelului actual ridicat de protecție a sănătății umane, a sănătății animale și a mediului.

Publicul-țintă

Toți cetățenii UE și din afara UE, precum și alte părți interesate sunt bineveniți să contribuie la această consultare.

Puteți participa la această consultare publică completând chestionarul on-line. Dacă sunteți în imposibilitatea de a utiliza chestionarul on-line, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de e-mail de mai jos.

Chestionarele sunt disponibile în unele sau în toate limbile oficiale ale UE. Puteți completa răspunsurile în oricare din limbile oficiale ale UE.

Din motive de transparență, organizațiile și întreprinderile care participă la consultări publice sunt invitate să se înscrie în Registrul de transparență al UE.

Perioada de formulare a observațiilor : 25 Martie 2021 - 17 Iunie 2021  (miezul nopții, ora Belgiei)

Galerie foto