De Ziua Europei, lansam concursul online pentru elevi | Tema: O Europă ecologică și digitală

”Prietenului meu”, ediția a XII-a

Concurs online cu tema: O Europă ecologică și digitală

Centrul de informare Europe Direct Arad invită elevii de la școlile și liceele din județul Arad să participe la Concursul  ”Prietenului meu”, ediția a XII-a. Concursul este dedicat prieteniei, unității și solidarității.

Cum se desfășoară concursul?

Concursul va avea următoarele secțiuni:

  1. Pictură/desen
  2. Interpretare
  3. Eseu
  4. Video
  5. Prezentarea unei țări a Uniunii Europene (ppt. sau poster)

Secțiunile vor fi împărțite pe trei categorii aferente celor trei cicluri: primar, gimnazial și liceal.

Fiecare concurent va putea participa la o singură secțiune.

Cum particip?

Pornind de la una dintre cele două direcții propuse – ecologie și tehnologia informației – realizezi o creație proprie pe care să o dedici unui prieten.

Trimite creația ta la adresa de email info@europedirectarad.ro în perioada 9 – 28 mai 2020 și vei intra în competiție!

În email ai grijă să iți treci numele și prenumele, vârsta, școala de proveniență, clasa și secțiunea la care participi.

Cum se desemnează câștigătorii?

Creațiile vor fi încărcate de echipa noastră pe pagina de facebook a Europe Direct Arad https://www.facebook.com/EuropeDirectArad/ în albumul dedicat concursului ”Prietenului meu”.

În perioada 9 – 28 mai, promovează-ți lucrarea pentru a obține un număr cât mai mare de like-uri. Vor fi luate în considerare doar like-urile primite în albumul nostru.

Când voi afla rezultatul concursului?

Rezultatele concursului vor fi comunicate pe data de 29 mai. Vor fi premiate primele 3 lucrări din fiecare secțiune și categorie.

Toți participanții vor primi diplome și materiale promoționale.

Premiile și diplomele le vei putea ridica de la școala ta.

Protecția datelor personale

Datele personale sunt tratate în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor, în continuare „GDPR”).

Prin participarea la concurs, fiecare concurent își exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, atât cât sunt necesare participării la concurs.

Mult succes!

Galerie foto

Scroll to Top
Sari la conținut