#Eurosfat

A 8-a ediție a forumului #Eurosfat aduce o săptămână de dezbateri online despre digitalizare, ecologie și dezvoltare durabilă, principalele teme ale planului de recuperare al UE.
Sesiunea de deschidere va conține un dialog între reprezentanții Comisiei Europene, a Guvernului României și a Parlamentului European cu reprezentanții generației tinere a României. Sesiunea de deschidere va fi împărțită în două părți. Prima parte se va deschide cu discursurile de deschidere ale reprezentanților instituțiilor național și europene care vor răspunde apoi la întrebări din partea tinerilor. În cea de-a doua parte vom invita reprezentanți din Guvernul României, dar și din Parlamentul European, pentru a asculta și a răspunde inițiativelor și propunerilor venite de la tineri.
În urma COVID-19, Forumul #Eurosfat urmărește să asigure un nou cadru pentru viitoarele dezbateri din România: oare recuperarea va însemna revenirea la vechiul status quo sau va deveni o ocazie ca România să se transforme într-un spațiu mai digitalizat și ecologic din punct de vedere social și economic? Pe durata întregii săptămâni de desfășurare a Forumului #Eurosfat, România va fi conectată direct la UE prin mediul online.

Galerie foto

Scroll to Top
Sari la conținut