Festivalului internațional de teatru de stradă ,,Povești și vise ”

Vă invităm să participați la ediția a VI-a a Festivalului internațional de teatru de stradă ,, Povești și vise ” organizat de către INTEGRA Asociaţia persoanelor cu dizabilități mentale Arad în parteneriat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluziva Arad și Centrul Municipal de Cultura Arad care urmărește dezvoltarea sensibilităţii elevilor participanți, a speranţei şi a încrederii în propriile forţe, dar și stimularea creativităţii şi performanţei tinerilor în diverse domenii ale industriilor creative ( publicitate, arte vizuale, artele spectacolului, etc.). Pentru că anul 2020 ne-a surprins prin a fi… altfel, Proiectul „Povești și vise” ediția 2020 își propune să ne reunească în luna noiembrie într-o activitate nouă…altfel, care să se numească ”POVEȘTI ȘI VISE DIN ORAȘUL MEU”.
????Grup țintă: persoane cu cerințe educative speciale, elevi de la şcoli, cluburi şi palate ale copiilor , beneficiari ai ONG-urilor, cadre didactice, părinți.
????Categoria de vârstă: între 3 – 99 ani
????Premii: Diplome de participare pentru toate echipele, inclusiv pentru cadrul didactic îndrumător.
Pentru înscriere este nevoie să completați formularul de înscriere și consimțământul apoi le atașați împreună cu filmarea/clipul sau fotografia voastră la emailul pe care il trimiteți la adresa povestisivise@gmail.com
În acest proiect ne dorim ca fiecare participant să prezinte un loc special pentru el (orașul, o clădire, o stradă, zona lui favorită, tramvaiul cu care merge în fiecare zi la școală, etc).
Participanții vor trimite pe adresa de email povestisivise@gmail.com filme/clipuri cu durata de cel mult 3️⃣minute. Clipul/filmul va prezenta un cântec, momente artistice, poezie, sport, gătit, orice activitate pe care participanții o pot realiza și care să aducă bucurie în viața lor și a celorlalți. În cadrul filmărilor înregistrate de către participanți, aceștia pot vorbi despre ceea ce le place cel mai mult în orașul natal sau pot doar să arate frumusețile din preajma lor. Părintele sau coechipierul va ajuta la realizarea filmării activității deoarece o atenție sporită trebuie dată calității filmării.

Galerie foto

Scroll to Top
Sari la conținut