Joia de film

De curând, Reprezentanța Comisiei Europene în România și echipa de la Spațiul Public European au reluat proiecția filmelor europene care sunt disponibile gratuit, online și ușor de accesat de pe orice dispzitiv.

Filmul programat pentru săptâmâna aceasta este „El Reino”/„Jocuri de putere”, o dramă cu accente de thriller care dezvăluie fața ascunsă și periculoasă a politicii.

Descrierea filmului

Manuel Gómez Vidal este un politician popular în regiunea sa: are o poziţie socială de invidiat, o familie iubitoare, prieteni mulţi şi carismă. Manuel este, în acelaşi timp, un politician corupt care s-a înfruptat ani din zile din bani publici. După ce încearcă să muşamalizeze cazul unui asociat, Manuel rămâne expus. Spre surprinderea sa, colegii de partid îl consideră singurul vinovat. Dar nu se va preda. Cât de departe va merge un om hotărât să facă orice pentru putere?

Producția Spania-Franța, regizată de Rodrigo Sorogoyen, a câștigat 7 premii Goya, printre care Premiul pentru Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor (Antonio de la Torre) și Cel mai bun scenariu original.

Filmul poate fi urmărit de la ora 19.00 până la ora 24.00, aici – https://unlimited.tiff.ro

Galerie foto

Scroll to Top
Sari la conținut