PhotoVoice – Summer through your lenses

Centrul  EUROPE DIRECT din Arad și Asociația Ofensiva Tinerilor lansează un eveniment creativ intitulat „PhotoVoice”. Evenimentul este un concurs de fotografie pentru tinerii amatori, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani, și are ca temă „Summer through your lenses” („Vara prin lentilele tale”).

Concursul își propune să promoveze diversele nuanțe ale continentului nostru, multiculturalitatea sa, dar și fascinantele peisaje mai mult sau mai puțin accesibile. Tinerii sunt invitați să trimită cea mai reușită poză a lor de pe teritoriul Europei, alături de o legendă care să le descrie cât mai bine viziunea și să câștige unul dintre premiile oferite de noi.

Evenimentul se desfășoară în 2 etape: etapa de colectare a fotografiilor (16 – 28 august 2022) și etapa de votare (29 august – 8 septembrie 2022). Participanții își vor trimite fotografiile pe adresa de mail a centrului europedirectarad@ofetin.ro, iar desemnarea câștigătorilor se va face public, pe pagina de Facebook, și telefonic pe data de 9 septembrie.

Toate fotografiile colectate vor fi postate pe pagina de Facebook a centrului EUROPE DIRECT Arad pentru a permite ulterior publicului larg să le vizualizeze, distribuie mai departe și să le voteze folosind butonul de „Like”. Clasamentul fotografiillor se va face în funcție de numărul de Like-uri colectate la postarea original (cea creată de centrul EUROPE DIRECT Arad).

Pentru mai multe informații, vă invităm să citiți regulamentul concursului Photovoice.

______________________________

Regulament concurs 

  1. Concursul de fotografie se adresează tinerilor amatori, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani și nu percepe nici o taxă de înscriere. 
  2. Participantul poate trimite o singură fotografie, care să descrie cât mai complex tema dată, respectiv „Summer through your lenses”. Acesta poate trimite poza prin e-mail la următoarea adresă: europedirectarad@ofetin.ro, până pe data de 28 august, miezul nopții. Fotografiile trimise după această data nu vor fi luate în considerare.
  3. Adițional pozei, participantul va completa în e-mail numele și prenumele său, vârsta, un număr de telefon la care poate fi contactat (pentru premiere) și legenda fotografiei.
  4. Poza trimisă de participant trebuie să fie acompaniată și de o legendă. Legenda (sau povestea) fotografiei trebuie să fie completă și exactă, suficientă pentru a transmite circumstanțele în care a fost făcută – mai exact, ea reprezintă un text care explică viziunea fotografului, fie că este istoricul personajelor din poză, ce și-ar dori să fie schimbat sau ce este important pentru el. Număr maxim de caractere: 500 de caractere sau echivalentul a 5-6 rânduri de text scris.
  5. Fotografia, în întregime, trebuie să fie realizată de participantul la concurs. Prin participarea la concurs, participantul recunoaște și garantează că fotografia trimisă este o lucrare originală creată exclusiv de către participant, că fotografia nu încalcă drepturile de autor, mărcile comerciale, drepturile morale, drepturile de confidențialitate / publicitate sau drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei persoane sau entități și că nicio altă parte nu are niciun drept, titlu, pretenție sau interes pentru fotografie.­­
  6. Prin transmiterea fotografiei la concurs, participantul oferă consimțământul ca poza sa fie publicată/ilustrată pe pagina de Facebook a centrului EUROPE DIRECT pentru etapa de votare.
  7. Fotografia nu are voie să fie compusă din conținut obscen, defăimător, explicit sexual sau inadecvat.
  8. Fotografiile trimise nu pot avea filigrane (watermarks).
  9. Rezoluția acceptată a fotografiilor este 300 DPI (2480 pixeli x 3408 px) (echivalentul dimensiunii A4).
  10. În urma perioadei de colectare a fotografiilor, care se va desfășura online în perioada 16 – 28 august, acestea vor fi postate pe pagina de Facebook a centrului EUROPE DIRECT Arad pentru etapa de votare.
  11. Cei 3 câștigători ai concursului vor fi aleși de către public, prin vot. Votarea se va face direct pe pagina de Facebook a centrului EUROPE DIRECT Arad. Perioada de votare începe în data de 29 august și se încheie în 8 septembrie, la miezul nopții.
  12. Câștigătorii vor fi anunțați public și contactați pentru ridicarea premiilor în data de 9 septembrie. În cazul în care premiile nu vor ridicate până în data de 16 septembrie, acestea vor fi redistribuite următorilor clasați.
  13. Premiile acordate pentru cele mai bune fotografii sunt:
  • Premiul I: Boxă portabilă JBL GO3;
  • Premiul II: Album  „100 de fotografii care au schimbat lumea”;
  • Premiul III: Trepied reglabil.

Pagina de Facebook a centrului EUROPE DIRECT Arad, unde veți putea vedea și vota fotografiile preferate, poate fi accesată aici.

Galerie foto

Scroll to Top
Sari la conținut