Active Citizens Fund: Granturi pentru ONG-uri în domeniile participare civică, drepturile omului și mobilizarea grupurilor vulnerabile

Active Citizens Fund România: În atenția solicitanților – în data de 25 ianuarie 2021 au fost publicate Corrigendum nr. 2 pentru Apelul #1 și Apelul #6 și Corrigendum nr. 3 pentru Apelul #4. Pentru toate cele trei apeluri se modifică Anexa 1_Cerere de finanțare_Format granturi mici în secțiunea “Date despre Solicitant și Partener/I”, sub-secțiunea „Informații despre Solicitant”.
Modificările sunt valabile pentru cererile de finanțare pentru granturi mici validate după data de 25 ianuarie 2021.
****
Cele 3 apeluri:
Apel #1 – Participare civică în zone insuficient deservite (ongoing)
Obiectivul acestui Apel este de a stimula implicarea civică în zone și pentru grupuri țintă insuficient deservite.

Citește mai mult https://activecitizensfund.ro/apel-1/
Apel #4 – Conştientizare privind drepturile omului şi tratament egal (ongoing)
Obiectivul acestui Apel este creșterea gradului de conștientizare a drepturilor omului/tratament egal, la nivel local, în zonele insuficient deservite sau pentru grupurile țintă insuficient deservite.

Citește mai mult https://activecitizensfund.ro/apel-4/
Apel #6 – Mobilizarea grupurilor vulnerabile din zone insuficient deservite (ongoing)
Obiectivul acestui Apel este de a creşte capacitatea grupurilor vulnerabile din zonele insuficient deservite, inclusiv pe cea a comunităților interetnice și de a contribui la incluziunea lor socială.

Citește mai mult https://activecitizensfund.ro/apel-6/
*****
FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și partenerii săi au lansat în 2019 în România programul Active Citizens Fund, care oferă organizațiilor neguvernamentale finanțare în valoare totală de 46.000.000 Euro în 6 ani.

Galerie foto

Scroll to Top
Sari la conținut