European Pub Quiz Nights în premieră în Arad

DA! Ai auzit bine!
Echipa centrului EUROPE DIRECT din Arad și Asociația Ofensiva Tinerilor, alături de Cafeneaua Literară Joy’s, dau startul unei serii de evenimente de tip Quiz Nights în premieră în Arad! How exciting is that??
Crezi că îți cunoști cu adevărat propriul continent? Știi toate războaiele din secolul XIX la perfecție, dar nu mai știi cum să te lauzi? Poți să deosebești Slovenia de Slovacia? Nu ai ratat nicio ediție de Eurovision sau recunoști țările doar după arome?
Hai atunci la Quiz și arată-ne ce știi!
__________
Cum să participi:
1. Strânge o gașcă de 4 persoane;
2. Alege-ți un nume care să reprezinte cât mai bine echipa;
3. Înscrie-ți echipa aici: https://forms.gle/oLYR1e28X9JeQAmo9
Rundele pregătite de noi:
1. Uniunea Europeană;
2. Când și unde? (istorie & geografie);
3. Plăcerile vieții (gastronomie, film, muzică și artă).
Premiul cel mare constă în mâncare și băutură în Joy’s (fie o bere/participant, fie o sticlă de vin/echipă) la o dată aleasă de tine.
Ne strângem de la 18:30 în Cafeneaua Literară Joy’s (str. Gheorghe Lazăr, nr. 1), ca la 19:00 să fim gata de atac, cu pixurile pregătite și cu mințile ascuțite!
__________
Având în vedere situația epidemiologică actuală, evenimentul se va desfășura în conformitate cu restricțiile în vigoare, motiv pentru care la eveniment pot participa doar 20 de persoane (5 echipe de câte 4 persoane). Se vor lua în considerare primele 5 echipe înscrise, așa că grăbește-te și completează formularul de mai sus!

Galerie foto

Scroll to Top
Sari la conținut