European Pub Quiz Night – Be Aware edition

European Pub Quiz Night aduce la început de octombrie o nouă ediție – Be aware, care urmărește să sporească cunoștințele comunității arădene despre deficiențele de vedere.
Categoriile pregătite sunt:

Artă și muzică;
Tehnologii asistive;
Sporturi;
Cunoștințe despre dizabilități;

După terminarea quizul, puteți participa la câteva ateliere de conștientizare, în care veți învăța care sunt tehnicile de ghidaj pentru o persoană nevăzătoare și veți încerca să identificați anumite condimente, fiind legați la ochi.

Cum funcționează?
Exact ca în celelalte ediții, înscrierea se face prin completarea acestui formular Google: https://forms.gle/ZDXEifukfsPPg4kq5, unde avem nevoie de numele vostru de echipă, numele persoanei de contact și un număr de telefon. Echipa poate fi formată din cel puțin 2 membri, maxim 4!

Evenimentul are loc pe data de 5 octombrie (miercuri), de la ora 20:00, în Cafeneaua Literară Joy’s, iar din cauza temperaturilor scăzute, ne mutăm înăuntru.

Ediția Be Aware a evenimentului European Pub Quiz Night este organizată de asociația Ofensiva Tinerilor și centrul EUROPE DIRECT Arad în colaborare cu Asociația Nevăzătorilor din România și Cafeneaua Literară Joy’s și nu percepe nicio taxă de participare.

Scroll to Top
Sari la conținut